Az idei évben is a Közösségi Ház adott otthont a hittanosnak a farsangi bálra. A délutánt Anita néni szervezte és vezette. A gyerekek jelmezben érkeztek, s ezt követően felvonultak a zsűri előtt. Gábor atya, – mint a zsűri elnöke – vezetésével a következő helyezések születtek: 3.helyen végzett Merida, a királylány (Erdélyi Liza), az ő jutalma a nyári hittantáborban két napot tölthet el ingyen. 2.helyezett Darth Vader (Biczó Barnabás), ő három napot tölthet el a táborban, 1.helyezett lett Vizipók, a csodapók, aki beleragadt a hálóba (Gombás Balázs), egy teljes hetet táborozhat a nyáron.

Vidám feladatok sora következett: lisztet kanalaztak át a terem egyik feléből a másikba, majd a tányér alján levő borítékban levő puzzle darabkákat rakták össze időre. Szívószállal ittak tányérból, kéz használata nélkül. Az elmaradhatatlan székfoglaló tánc pedig osztatlan sikert hozott.

Tombolajegyeket egy-egy imádság elimádkozásával lehetett „vásárolni”. A sorsoláson mindenki nyert apróságokat, a fődíjat – egy hetes tábori belépőt – Biczó Barnabás nyerte; mivel a jelmezversenyen is nyert már egyet, ezért felajánlottuk a háromnapos tábori belépőt a tombolatárgyak közé, ezt pedig Szabó Cintia kapta.

Köszönjük Anita néninek, hogy a gyerekek jól érezhették magukat!

Takács Emőke

Vélemény, hozzászólás?