Hirdetés

 

Szentmisén elhangzó hirdetés – február 17. 

 

  1. Szentmisék sorrendje: Hétfőn reggel 7 órakor, kedden, csütörtökön, pénteken este 6 órakor szentmise. Szombaton este 6 órakor, vasárnap délelőtt fél 9-kor évközi 7.vasárnap szentmiséje. Csütörtökön 4-6 óráig szentségimádás, fél 6-tól gyónási lehetőség. Szombaton este 6 órakor gitáros mise a Ménfői Ifjúsági Kórus vezetésével, szeretettel hívom a családokat.
  2. Szerdán Szent Marto Jácinta és Ferenc, fatimai látnokok, csütörtökön Damiáni Szent Péter püspök és egyháztanító emlékezete. Pénteken Szent Péter apostol székfoglalásának ünnepe, szombaton Szent Polikárp püspök és vértanú emléke.
  3. Február 23-án, szombaton 9 órától nyílt nap lesz a győri Szemináriumban. A nyílt napon a papi hivatás iránt érdeklődők személyesen megismerhetik a szeminárium és a kispapok életét. A részvételhez előzetes jelentkezés szükséges Kálmán Imre prefektusnál a +3696/313055-ös telefonszámon vagy a prefektus@bjhf.hu elektronikus postacímen. A szervezők a regisztrációkat február 19-ig tudják fogadni.
  4. Jövő hét végén a kitett perselybe a katolikus iskolák javára gyűjtünk. Adományaikat előre is köszönjük.
  5. A kedves testvérek segítségét szeretném kérni; mint köztudott, a templomunknak tavaly óta nincs virágdíszítője. Keressük azokat a személyeket, akik szívesen díszítenék oltárainkat hétről hétre. A helyzet megoldására javaslatokat is szívesen fogadok. Előre is köszönöm segítségüket.