Hirdetés


Szentmisén elhangzó hirdetés- Október 14.

  1. Szentmisék sorrendje: A hét köznapjain a szokott rendben lesznek a szentmisék. Szombaton este 6 órakor, vasárnap délelőtt fél 9-kor évközi 29.vasárnap szentmiséje. Csütörtökön 17.30-18 óráig szentségimádás gyónási lehetőséggel.
  2. Hétfőn A Jézusról nevezett (Avilai) Szent Teréz szűz és egyháztanító, kedden Szent Hedvig szerzetesnő, szerdán Antiochiai Szent Ignác püspök és vértanú emléknapja. Csütörtökön Szent Lukács evangélista ünnepe, pénteken Keresztes Szent Pál áldozópap emléknapja.
  3. Kedden, csütörtökön, pénteken, szombaton este fél 6-kor a rózsafüzért imádkozzuk. Pénteken este a hittanosok vezetik, kérem a hittanos gyerekeket és szüleiket, jöjjenek el, negyed 6-ra érkezzenek meg a templomba.
  4. Gábor atya édesapja rövid betegség után 84 éves korában elhunyt. Lelkiüdvéért gyászmise október 16-án, kedden este 6 órakor lesz a ménfői templomban, előtte fél 6-tól a rózsafüzért imádkozzuk. Gyászmisével egybekötött temetése október 17-én, szerdán délután 13 órakor a Budapest- Városmajori templomban.
  5. Október 20-án zarándokutat szervezünk Budapestre. A Gellért-hegyi Sziklatemplomot, a belvárosi Nagyboldogasszony plébániát és a Szent István bazilikát látogatjuk meg. Az utazás költsége nyugdíjasoknak, diákoknak 4600 Ft, keresőknek 6600 Ft. Jelentkezni lehet az útiköltség befizetésével a plébánián.
  6. Október 19-én, pénteken este 17 órakor kerületi ünnepség az 1956-os forradalom és szabadságharc tiszteletére. Koszorúzás a kopjafánál, közreműködik a Bezerédj kórus.
  7. Kaposi Gábor győr-révfalui plébános, egyetemi lelkész szentségimádást vezet és szentmisét mutat be az imaest keretében október 17-én, szerdán este negyed 6-kor a Győr-révfalusi templomban. A szervezők – a Tiszta Szívek Mozgalmának győri tagjai – szeretettel hívnak és várnak mindenkit.
  8. Tisztelettel tájékoztatjuk a kedves híveket, hogy változások történtek a győri Kármelhegyi Boldogasszony-templom nyitvatartási, mise- és gyóntatási rendjében. Részletek a faliújságon olvashatók.
  9. Okóber 21-én, missziók vasárnapja lesz, ezen a hétvégén katolikus templomainkban gyűjtés lesz a missziók javára.